Diensten

Op maat gemaakte meubelen

Nu alweer ruim 35 jaar geleden met iets begonnen wat ik echt leuk vind, meubels maken. Wat in die tijd begon als hobby achter het huis in het kleine schuurtje is nu fulltime mijn passie geworden.
En of ik nu de opdracht krijg om een klein bijzettafeltje of een mooie  landelijke keuken te maken, ik doe het beide met heel veel plezier.

Restauratie


Met het restaureren van antiek grenen meubelen is het eigenlijk allemaal begonnen. Het geeft enorm veel voldoening om van een meubel waar het  zware leven die het achter de rug heeft van af te lezen is, weer helemaal in zijn volle glorie te laten stralen.
Nu het woordje stralen toch gevallen is, dat doen we ook als mede het weer opnieuw behandelen van tafelbladen die beschadigd zijn of ontsierende vlekken en kringen hebben zodat deze er weer als nieuw uitziet.

Vintage / Antiek


Antiekmarkten afstruinen in Frankrijk, Belgie en Duitsland op zoek naar unieke voorwerpen, vinden wij super spannend. De avond ervoor doe ik geen oog dicht van de spanning, "wat voor onverwachte schatten zullen we nu weer mee terug naar Beek en Donk nemen". In onze sfeervolle showroom worden de door ons meegenomen items zorgvuldig uitgestald.

Verlichting


Wanneer ik even met iets heel anders dan meubels makenbezig wil zijn, vind ik het leuk om bijzondere lampen te maken.
Hierbij maak ik graag gebruik van de door ons gevonden spullen. De ene keer is dat een oude petroleumkruik dan weer een stuk drijfhout dat we tijdens onze vakantie gevonden hebben op het strand in Croatië of Italië.